Random Article


Professor Zoom en Killer Frost vervoegen The Flash tv-serie

 


0
Posted 25/01/2014 by

Eind dit jaar racet – als alles goed gaat – een nieuwe tv-reeks gebaseerd op DC‘s The Flash naar het The CW-netwerk. Grant Gustin herneemt zijn rol uit Arrow als Barry Allen, de forensisch wetenschapper uit Central City die in één van de vorige afleveringen van de Green Arrow-serie al werd omgetoverd tot de snelste man ter wereld.

flashjesse_l_martinOndertussen duiken er meer en meer bekende namen op voor de The Flash-pilootaflevering. Naast Gustin als Barry Allen en zijn voorlopig nog niet gecaste beste vriendin/liefdesinteresse Iris West, zal Jesse L. Martin (Law & Order) de rol van detective West op zich nemen. Hij is de vader van Iris West en neemt Barry Allen in huis na de dood van diens moeder, waardoor Barry en Iris in feite aanvankelijk eerder een soort broer-zusrelatie zullen hebben. Dit wordt ook de eerste keer dat Iris West van Afro-Amerikaanse origine zal zijn. Vermoedelijk zou haar neef Wally West (Barry’s later sidekick en opvolger als The Flash) dezelfde make-over ondergaan.

Deadline meldt dan weer dat Rick Gosnett (The Vampire Diaries) Eddie Thawne zal vertolken, eveneens een politiedetective in Central City. De naam Thawne klinkt bij The Flash-fans natuurlijk zeer bekend in de oren, vermits de uit de toekomst afkomstige Eobard Thawne in de comics niemand minder is dan Professor Zoom/Reverse-Flash. Ook Danielle Panabaker (Friday the 13th) speelt een bekend personage als Caitlin Snow, een biowetenschapster bij S.T.A.R. Labs dewelke later zal worden omgetoverd tot de nieuwste versie van ijskoningin Killer Frost.

The-Flash-ers

Indien de pilootaflevering – geregisseerd door David Nutter (Arrow, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) wordt opgepikt, zouden we The Flash al in het najaar van 2014 op The CW kunnen zien.

killerfrost

Caitlin Snow als Killer Frost, de vierde en meest recente incarnatie van het personage

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.