Random Article


Ant-Man pikt voormalige Batman Vs Superman releasedatum in

 


0
Posted 24/01/2014 by

De Batman Vs Superman-film/Man of Steel-sequel van DC Entertainment en Warner Bros. werd onlangs verlaat van 17 juli, 2015 naar 6 mei, 2016. Hier zal het tegenover een voorlopig nog onbekende Marvel-film komen te staan, vermoedelijk Dr. Strange.

Marvel Studios en Disney schuiven zelf ook wat met hun releasedata, want zonet raakte bekend dat de release vanĀ Ant-Man opnieuw twee weken wordt vervroegd. De door Edgar Wright geregisseerde soloprent rond de krimpende Avenger zal nu de oude releasedatum van Batman Vs Superman innemen, namelijk 17 juli 2015. Hiermee komen Scott Lang (Paul Rudd) en Michael Douglas (Hank Pym) rechtstreeks tegenover Warner Bros.’ Peter Pan/Captain Hook-reboot Pan te staan. Let wel, dit zijn Amerikaanse releasedata. Het kan dus nog steeds dat Ant-Man in onze contreien wat vroeger of later in de zalen komt, zoals vaak het geval is bij Disney-blockbusters.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.