Random Article


Thomas Kretschmann is Baron von Strucker in Avengers: Age of Ultron

 


0
Posted 15/01/2014 by

Eind december maakte we melding over de geruchten dat er een tweede villain in Marvel‘s Avengers: Age of Ultron zou opduiken. Het zou hier gaan om niemand minder dan Baron Wolfgang von Strucker. Marvel Studios heeft bekendgemaakt dat de Duitse acteur Thomas Kretschmann gecast werd voor de rol van de baron. Kretschmann is vooral bekend van zijn hoofdrol in de tv-serie Dracula. Hij speelde ook mee in o.a. King Kong, Blade II, The Cape en Resident Evil: Apocalypse.

In de comics staat Baron von Strucker vooral bekend als ex-nazi en hoofd van de terreurorganisatie HYDRA. Er is nogal wat onduidelijkheid over de grootte van zijn rol in de Avengers-sequel. Heeft hij of HYDRA iets te maken met de creatie van Ultron, of met de nieuwe Avengers-leden Quicksilver en Scarlet Witch? Of is het meer iemand die we in het begin van de film even zien als een soort van opwarmertje voor het team vooraleer Ultron eraan komt? Dat wordt afwachten.

Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en vormt de sequel op de meest succesvolle superheldenblockbuster tot hiertoe. De prent sluit Phase Two van het Marvel Cinematic Universe af, herenigt de cast uit The Avengers (2012) en stelt James Spader voor als de titulaire slechterik Ultron. Avengers: Age of Ultron knalt de zalen binnen op 1 mei, 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.