Random Article


Judge Dredd- en CSI-regisseur Danny Cannon neemt Gotham tv-serie onder handen

 


0
Posted 08/01/2014 by

batmanjamesgordon

FOX heeft bekendgemaakt dat Danny Cannon de pilootaflevering van Gotham zal regisseren, een nieuwe tv-politiereeks die zich afspeelt in de thuisstad van DC‘s Batman. Cannon regisseerde eerder al pilots voor CSI: Crime Scene Investigation, The Tomorrow People en Nikita – series die allemaal werden opgepikt. Ook – en dat is misschien iets minder – was hij de regisseur voor de eerste Judge Dredd-film uit 1995.

Gotham wordt geproduceerd door The Mentalist-schepper Bruno Heller en zal een jonge James Gordon in de hoofdrol zien, alsook enkele latere gekende Batman-villains en – zoals het er nu op lijkt – zelfs een piepjonge Bruce Wayne. De serie zou opgepikt kunnen worden in het najaar van 2014.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.