Random Article


Joaquin Phoenix als Lex Luthor in Batman Vs Superman?

 


0
Posted 18/12/2013 by

joaquinphoenixAlweer een nieuwe naam duikt op voor de nog steeds niet van een officiële titel voorziene Batman Vs Superman-film en Man of Steel-sequel. Nu wordt Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) opgezocht door filmstudio Warner Bros. voor de rol van de hoofdschurk, die bijna zeker Superman’s aartsvijand Lex Luthor wordt. Dat meldt Variety. Het is echter nog zeer vroeg in het castingproces en helemaal nog niet zeker of Phoenix – die zich de laatste tijd meer met indiefilms bezig houdt – een rol in een blockbuster als deze zal aannemen.

Wie wel officieel is aangenomen, is Chris Terrio. Hij zal het script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel) nog eens onder handen nemen. Terrio won eerder al een een Oscar voor zijn scenario voor Argo (2012) en zal voor de Superman/Batman-film opnieuw samenwerken met Ben Affleck, die de rol van Bruce Wayne/Batman vertolkt.

Batman Vs Superman (werktitel) wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, 300). Henry Cavill keert terug als Superman/Clark Kent, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Laurence Fishburne speelt terug Perry White, Ben Affleck is Batman/Bruce Wayne en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De film zal op 17 juli, 2015 de zalen binnenvliegen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.