Random Article


Game of Thrones-ster Emilia Clarke is Sarah Connor in Terminator: Genesis

 


2
Posted 14/12/2013 by

Het ging tussen haar en Brie Larson, maar Emilia Clarke heeft de rol van Sarah Connor in Terminator: Genesis weten te strikken. De 26-jarige Britse actrice staat voornamelijk bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in HBO’s Game of Thrones en zal nu de moeder van verzetsheld John Connor spelen in de inmiddels vijfde Terminator-film. Clarke volgt hierbij Linda Hamilton (The Terminator, T2: Judgment Day) en haar Game of Thrones-collegae Lena Headey (The Sarah Connor Chronicles) op en zal eveneens herenigd worden met Game of Thrones-regisseur Alan Taylor.

Momenteel is het nog niet duidelijk wie Sarah’s zoon – John Connor – zal spelen, maar momenteel wordt de naam van Jason Clarke (no relation) genoemd. Voor de rol van Kyle Reese, de uit de toekomst afkomstige vader van John Connor, wordt er schijnbaar gekeken naar Garrett Hedlund (Tron: Legacy), Nicholas Hoult (X-Men: First Class) and Boyd Holbrook (Milk).

Terminator future

Terminator: Genesis wordt een reboot van de sciencefictionfranchise en ziet Arnold Schwarzenegger terugkeren naar één van zijn meest iconische rollen als de T-800-cyborg uit de toekomst. De prent wordt geregisseerd door Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones) en zal op 1 juli, 2015 in de zalen verschijnen. Rond de verhaallijn is nog niets bekend, maar Deadline meldt dat er weleens “een trip naar de toekomst” kan inzitten…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Desperado

  Schwarzie terug als de T-800? Dat zal wel een verouderd model moeten zijn…
 2. avatar
   
  Snowdog

  Whatever, Sarah Connor ziet er wel een vernieuwd fris modelleke uit :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.