Random Article


The Adventures of Tintin 2 komt eraan, maar pas na The Hobbit

 


0
Posted 13/12/2013 by

artikelDe man is momenteel nog druk bezig met de persverplichtingen rond The Hobbit: The Desolation of Smaug en het afwerken van het derde en laatste deel The Hobbit: There and Back Again, maar tussendoor heeft regisseur Peter Jackson toch nog tijd om over zijn toekomstplannen te praten. In een interview met filmsite BadTaste, vertelde hij dat de volgende film op zijn lijstje The Adventures of Tintin 2 is.

Dat wil helaas niet zeggen dat de film er snel zit aan te komen. Hoewel hij nu zegt er onmiddellijk aan te beginnen zei Jackson eerder na The Hobbit even geen grote films meer te willen maken. Mogelijks neemt hij dus in 2015, na There and Back Again, even een pauze. Reken daarbij de tijd die nodig is om de film in de zalen te krijgen en dan zit je al gauw aan het jaar 2017…

De eerste bioscoopfilm rond Hergé’s Kuifje, The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, werd geregisseerd door Steven Spielberg en geproducet door Jackson. Voor de sequel wou het duo de rollen omdraaien. Peter Jackson zou regisseren en de film moest in 2015 in de zalen draaien. Het uitbreiden van de The Hobbit-films en het extra werk dat dat meebracht stak daar dus een stokje voor. Fans van België’s meeste bekende reporter zullen dus nog enkele jaren geduld moeten hebben…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.