Random Article


Game of Thrones-ster Jason Momoa in Batman Vs Superman?

 


0
Posted 10/12/2013 by

jason-momoa-conan-barbarianEen nieuwe dag, een nieuw gerucht voor Batman Vs Superman – de sequel op Man of Steel. Deze keer zou niemand minder dan Jason Momoa in gesprek zijn voor een vooralsnog onbekende (doch ongetwijfeld vrij fysieke) rol in de film. De speculaties draaien voornamelijk rond Doomsday, het monster dat ooit Superman doodde, of om Martian Manhunter, de buitenaardse superheld en mede-oprichter van de Justice League. Wij zien hem alvast meteen als de intergalactische premiejager Lobo.

Momoa is waarschijnlijk het best bekend van zijn rollen als Khal Drogo in Game of Thrones, Ronon Dex in Stargate: Atlantis en als Conan in de remake van Conan the Barbarian. Hij wees schijnbaar eerder dit jaar de rol van Drax the Destroyer af in Marvel’s opkomende Guardians of the Galaxy. Deze rol ging uiteindelijk naar Dave Bautista. Zou DC Entertainment/Warner Bros. hem een betere deal kunnen bieden?

Batman Vs Superman (werktitel) al dan niet Justice League (Light) wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel). Henry Cavill keert terug als Superman/Clark Kent, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Laurence Fishburne speelt terug Perry White, Ben Affleck is Batman/Bruce Wayne en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De film zal op 17 juli, 2015 de zalen binnenvliegen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.