Random Article


10 Jaar oude Bruce Wayne in Gotham/James Gordon tv-reeks?

 


0
Posted 09/12/2013 by

batmanjamesgordon

We schreven eerder al rond Gotham, een opkomende politieserie rond de jonge detective James Gordon in Gotham City – thuisstad van de latere Batman. DC‘s Dark Knight zou dan weer niet in de reeks te zien zijn, althans toch niet zoals we hem kennen. De serie zal voornamelijk het oorsprongsverhaal van James Gordon vertellen, alsook van enkele bekende gekende villains.

Ondertussen is er wel een casting call gelekt voor een tienjarig jongetje. Met de andere geruchten dat de pilootaflevering zou draaien om een dubbele roofmoord, zou het hier weleens om niemand minder dan een jonge Bruce Wayne kunnen draaien. De roofmoord op zijn ouders, Thomas en Martha, is wat hem dreef om de Batman te worden. De jonge Bruce Wayne zou regelmatig in de serie verschijnen. In de comics ontmoette Bruce James Gordon pas later in zijn leven, maar in de film Batman Begins (2005) was een jonge Gordon een agent die de jonge Bruce bijstond na de tragische moord op zijn ouders.

WaynesDeath

De pilootaflevering vanĀ Gotham zal in maart 2014 gefilmd worden. De serie zou dan in het najaar kunnen starten op FOX

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.