Random Article


Rob Liefeld vol lof over X-Force filmscript

 


0
Posted 04/12/2013 by

uncanny-x-force-20100930030605221Twentieth Century Fox is druk bezig met de uitbreiding van de X-Men-filmfranchise. Eén van de mogelijke spin-offs wordt X-Force, gebaseerd op de militante/black-ops tak van Marvel‘s vrolijke mutanten. De reeks werd in 1991 gestart door Fabian Nicieza en Rob Liefeld. Deze laatste heeft een eerste draft van het filmscript in handen gekregen en deelde enkele kleine weetjes mee via Twitter.

Liefeld noemt het script, geschreven door mogelijke regisseur Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), “beyond impressive“. Hij is vol lof over het kameraadschap tussen de verschillende mutanten wanneer ze gaandeweg elkaar leren te vertrouwen. Zonder iets weg te geven, stelt hij de cast/line-up van het team voor als “ideaal voor fans van alle tijdperken” en vooral de fans van toekomstsoldaat Cable en DeadpoolMerc with a Mouth – zullen smullen van bepaalde scènes.

Bij deze is het dan al enigszins zeker dat Cable, de eerste leider van X-Force, en Deadpool in de film zitten. Tot de eerste incarnatie van X-Force uit de jaren 90 behoorden ex-New Mutants als Cannonball, Sunspot, Warpath en Boom Boom, terwijl de latere black-ops en vluchtelingenversies X-Men als Psylocke, Wolverine, Colossus, Archangel, Storm en Fantomex tot hun leden mochten rekenen.

CableDeadpool

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.