Random Article


Na Wonder Woman en Nightwing, nu ook Doomsday in Batman Vs Superman?

 


0
Posted 03/12/2013 by

Doomsday unleashed

Het blijft maar nieuwe DC-personages regenen in Batman Vs Superman (werktitel). Na eerdere geruchten rond Lex Luthor, Nightwing en Wonder Woman, vervoegt ook Doomsday – het uit Krypton voortgekomen monster dat ooit Superman doodde – de inmiddels indrukwekkende lijst DC-namen voor de opkomende Man of Steel-sequel. Aan de basis ligt alweer een tweet van filmproducer Daniel Alter, dewelke banden heeft tot Warner Bros., eerder al het “oudere Batman spreekt niet meer met Nightwing, gebruikt drones“-gerucht verspreidde en nog maar eens de aanwezigheid van Wonder Woman/Diana Prince in de film bevestigde. De man gaf echter wel toe dat hij niet rechtstreeks betrokken is bij de productie, maar af en toe wel zaken hoort als fan en insider.

Doomsday is uiteraard één van Superman’s bekendste en meest in het oog springende vijanden en de logische keuze wil men een nog groter en destructiever gevecht dan dat tegen General Zod uit Man of Steel voorschotelen. De naam van het monster duikt al op als easter egg bij de Blu-ray extra’s van de film, terwijl Superman-acteur Henry Cavill al meermaals liet weten dat The Death and Return of Superman uit 1992-93 – het debuut en hoogtepunt van Doomsday – één van zijn favoriete comics was.

We nemen alles natuurlijk nog met een korreltje zout, maar we zien Doomsday zeker wel opduiken in het DC-filmuniversum. Hoogstwaarschijnlijk draait het in Batman Vs Superman dan wel enkel om een glimp/easter egg om een later optreden in een derde Superman-film of Justice League-prent in te luiden…

Batman Vs Superman (werktitel) wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel). Henry Cavill keert terug als Superman/Clark Kent, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Laurence Fishburne speelt terug Perry White en Ben Affleck is Batman/Bruce Wayne. De film zal op 17 juli, 2015 de zalen binnenvliegen.

mos_doomsday_Kryptonian-Teaser

Doomsday easter egg in Man of Steel extra’s

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.