Random Article


Henry Cavill over Ben Affleck in Batman Vs Superman

 


0
Posted 02/12/2013 by

Hierboven kan je via Total Film een korte video zien van Henry Cavill (Man of Steel), die voor het eerst iets lost over zijn tegenspeler Ben Affleck (Argo). Cavill en Affleck zullen in 2015 lijnrecht tegenover elkaar komen te staan (en daarna waarschijnlijk een team-up houden) als respectievelijk Superman en Batman, ‘s werelds twee grootste superhelden. De trash-talk blijft echter nog uit, zoals het de man van staal betaamt…

worldsfinesthug

“You were da bomb in Phantoms!”

Batman Vs Superman (werktitel) vormt de sequel op Man of Steel en breidt het DC-filmuniversum verder uit. De prent wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel). Henry Cavill keert terug als Superman/Clark Kent, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Laurence Fishburne speelt terug Perry White en Ben Affleck is Batman/Bruce Wayne. De film zal op 17 juli, 2015 de zalen binnenvliegen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.