Random Article


Nieuwe Trailer Hercules: The Legend Begins

 


0
Posted 27/11/2013 by

artikelIn 2014 krijgen we twee Hercules-films in de zalen. De ene wordt gebaseerd op de comic Hercules: The Thracian Wars, geregisseerd door Brett Ratner en ziet Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol. Dit is de meest bekende en zal op 20 augustus in de Belgische zalen draaien. De andere, Hercules: The Legend Begins, verschijnt reeds begin augustus, wordt geregisseerd door Renny Harlin (Die Hard 2) en heeft de minder bekende Kellan Lutz (Twilight, Immortals) in de rol van het titulaire personage. Van deze laatste verscheen nu een nieuwe trailer.

In de Hercules: The Legend Begins weet de Griekse held en halfgod niet dat hij de zoon van Zeus is. Hij heeft slechts één doel: de liefde winnen van Hebe de Kretenzische prinses (Gaia Weiss). Die is op de koop toe nog eens uitgehuwelijkt aan Iphicles (Liam Garrigan), de broer van Hercules. Al gauw leert Hercules zijn ware afkomst kennen en moet hij de keuze maken tussen het achterna hollen van de liefde van zijn leven of het volbrengen van zijn voorbestemde lot en de held van zijn tijd worden. Wij vermoeden dat het hem weleens alle twee zou kunnen lukken. Of dat zo is, zien we volgend jaar…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.