Random Article


Tom Hanks, Terry O’Quinn en Jackie Earle Haley getipt voor Lex Luthor in Batman Vs Superman

 


0
Posted 13/11/2013 by

Wie wordt de (zelfverklaarde) slimste mens ter wereld? Met andere woorden, wie zal DC‘s Lex Luthor spelen in de sequel tot Man of Steel: Batman Vs Superman? De rol van Superman’s absolute aartsvijand werd al gelinkt aan acteurs Mark Strong (Green Lantern) en Bryan Cranston (Breaking Bad), maar deze bleken slechts geruchten te zijn. Recentelijk zijn er weer drie nieuwe namen opgedoken. We nemen uiteraard alles met een flinke korrel zout, maar het kan geen kwaad om even mee te speculeren…

Tom-Hanks

De grootste naam die rondgaat is ongetwijfeld Tom Hanks. De acteur zou naar verluidt een grote fan zijn en liet tijdens de promotie voor zijn nieuwste prent Captain Phillips al blijken dat hij weleens graag een slechterik tegenover Batman wil spelen.

O'Quinn, Terry

De voorlopig grootste kanshebber zou Terry O’ Quinn zijn, voornamelijk bekend van zijn rol als John Locke uit de tv-reeks Lost. Hij zou alvast op de shortlist van regisseur Zack Snyder staan.

Jackie-earle-haley

En dan is er nog Jackie Earle Haley, die al eerder met Snyder samenwerkte toen ie Rorschach vertolkte in de comicbookadaptatie van Watchmen (2009). Hij zou echter al op auditie geweest zijn voor de rol, maar deze niet gekregen hebben…

Batman Vs Superman brengt op 17 juli, 2015 de grootste superhelden ter wereld samen op het grote scherm. De film wordt geregisseerd door Zack Snyder en ziet Henry Cavill (Clark Kent/Superman), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent) en Laurence Fishburne (Perry White) terugkeren uit Man of Steel. Ben Affleck vervoegt de cast als een oudere, ietwat vermoeide Bruce Wayne/Batman.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.