Random Article


Independence Day 2 verlaat tot 2016

 


0
Posted 13/11/2013 by

Independence-Day-Poster

Filmstudio Twentieth Century Fox brengt stevig wat aanpassingen aan hun releasedata. Nadat zowel The Fantastic Four, The Secret Service als Assassin’s Creed verlaat werden, is het nu ook de beurt aan Independence Day 2. De sequel tot de gekende alien invasion-prent en grootste blockbuster van 1996 zal niet meer in de overbevolkte filmzomer van 2015 verschijnen, maar komt er nu aan op 1 juli, 2016.

De sequel wordt opnieuw geregisseerd door Roland Emmerich en zal zich (nu letterlijk) 20 jaar na de eerste Independence Day afspelen. Ondertussen heeft de mensheid de buitenaardse technologie die achterbleef na hun gefaalde invasie leren gebruiken, maar dan duikt er uiteraard een nieuwe buitenaardse invasievloot op – dewelke als iets te late versterking komen opdraven. Hoofdrolspelers Jeff Goldblum (computerexpert Thomas Levinson) en Bill Pullman (president Thomas J. Whitmore) zullen terugkeren, maar of Will Smith zijn rol als piloot Steven Hiller zal hernemen is nog niet duidelijk. Er zouden dan momenteel ook twee versies van het script bestaan: één met en één zonder Smith…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.