Random Article


Pacific Rim, Power Rangers Style!

 


0
Posted 12/11/2013 by

Hoe maak je Pacific Rim, de grote sciencefictionblockbuster/ode aan het monstergenre van regisseur Guillermo del Toro, nog meer awesome? Je maakt een mash-up met de openingsgeneriek van Mighty Morphin’ Power Rangers natuurlijk! Beiden hebben uiteraard gigantische monsters versus even gigantische robots, geforceerde comic relief-personages en leenden voornamelijk heel wat bij de Japanse Kaiju- en Mecha-genres.

Bovenstaande video van YouTube-gebruiker The Unusual Suspect is zeker en vast niet de eerste Pacific Rim/Power Rangers (of Super Sentai) mash-up op het net, maar lijkt voorlopig wel de beste te zijn. Geniet ervan!

Pacific Rim verschijnt bij ons op 20 november op Blu-ray, 3D Blu-ray en DVD.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.