Random Article


Releasedatum Star Wars Episode VII bevestigd

 


0
Posted 08/11/2013 by

Na veel heen en weer speculatie, heeft Disney eindelijk de officiële releasedatum voor Star Wars Episode VII bekendgemaakt. De terugkeer naar A Galaxy Far, Far Away van George Lucas zal niet in de nu al overbevolkte zomer van 2015 worden, maar op 18 december, 2015.

Star Wars Episode VII wordt geregisseerd door J.J. Abrams (Star Trek), waarvan het recentelijk bekend werd gemaakt dat hij samen met Lawrence Kasdan (The Empire Strikes Back, The Return of the Jedi) het scenario van Michael Arndt herschrijft. Er heersten hardnekkige geruchten dat de makers meer tijd hadden gevraagd om alles af te krijgen, maar Disney pushte om de releasedatum in 2015 te houden. De film wordt momenteel volop gecast, maar het lijkt al vrijwel zeker dat Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford terugkeren als Luke Skywalker, Princess Leia en Han Solo.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.