Random Article


Eerste Trailer voor X-Men: Days of Future Past

 


0
Posted 29/10/2013 by

Na de teaser en eerste foto’s vorige week, werd zonet de eerste volledige trailer vrijgegeven voor X-Men: Days of Future Past, de zevende langspeelfilm uit de X-Men-filmfranchise van Marvel en 20th Century Fox. De film vormt een rechtstreekse sequel op zowel X-Men: The Last Stand (2006), X-Men: First Class (2011) en The Wolverine (2013) en brengt de First Class-prequel dichter bij de eerste X-Men-trilogie om een heus cinematisch X-universum te vormen. Naast regisseur Bryan Singer (X-Men, X2), keren de meeste acteurs die ooit in een X-Men-film hebben meegedaan terug tot de franchise.

x-men-days-of-future-past-comic-con-portraits

De titel Days of Future Past is afkomstig van de gelijknamige, klassieke Marvel-comicbookverhaallijn door Chris Claremont en John Byrne uit 1981, dewelke een dystopische toekomst schetst waarin mutanten opgejaagd worden door gigantische robots gekend als de Sentinels en in concentratiekampen worden gestoken. De film wordt echter geen rechtstreekse adaptatie van de comic, maar zal wel bekende plotelementen overnemen. Op het grote scherm zal het zo niet Kitty Pryde zijn, maar een oudere Wolverine (Hugh Jackman) die met behulp van Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) enMagneto (Ian McKellen) naar 1973 reist om deze toekomst af te wenden. Hier komt hij de jongere versies van de X-Men-oprichter en hun eeuwige aartsvijand tegen, gespeeld door James McAvoy en Michael Fassbender.

Verdere rollen werden weggelegd voor o.a. Nicholas Hoult als Beast, Halle Berry als Storm, Jennifer Lawrence als Mystique, Anna Paquin als Rogue, Ellen Page als Kitty Pryde, Shawn Ashmore als Iceman, Omar Sy als Bishop en Peter Dinklage als Bolivar Trask, schepper van de Sentinels en CEO van Trask Industries.

X-Men: Days of Future Past zal onze tijdlijn komen verstoren op 21 mei, 2014. Het oorspronkelijke verhaal kan je hieronder bestellen.

X-Men: Days of Future Past bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.