Random Article


Eerste Trailer voor Captain America: The Winter Soldier

 


2
Posted 24/10/2013 by

captainamericawintersoldierposterHierboven vind je de eerste beelden voor Marvel‘s Captain America: The Winter Soldier, de opkomende sequel tot Captain America: The First Avenger (2011) en The Avengers (2012). We zullen Chris Evans hier voor de derde maal de Stars & Stripes zien dragen als Steve Rogers/Captain America. De film wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo (You, Me and Dupree) en zal een kruising worden tussen een superheldenfilm en een politieke thriller. Captain America: The Winter Soldier zet tevens, na Iron Man 3 en Thor: The Dark World, Phase Two van het Marvel Cinematic Universe verder.

De plot van de film wordt grotendeels geïnspireerd door de nu al klassieke Winter Soldier-verhaallijn uit 2005, waarin Cap’s dood gewaande sidekick/beste vriend James “Bucky” Barnes (Sebastian Stan) terugkeert als een gehersenspoelde Sovjet-huurmoordenaar. De actie verplaatst zich naar de Amerikaanse hoofdstad Washington, D.C., waar we de Sentinel of Liberty nauw zien samenwerken met defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. Tevens probeert Steve Rogers zich meer aan te passen aan de wereld van vandaag als een man buiten zijn tijd, na de gebeurtenissen uit The Avengers. Het wordt overigens de eerste keer dat een Marvel-film de titel van een verhaallijn uit de comics letterlijk overneemt.

Verdere rollen zijn weggelegd voor Anthony Mackie als Sam Wilson, alias Cap’s partner The FalconFrank Grillo als huurmoordenaar Crossbones en Georges St. Pierre als de springende Franse superschurk (Georges) Batroc the Leaper. Uit The Avengers keren Scarlett Johansson (Black Widow), Cobie Smulders (Maria Hill) en Samuel L. Jackson (Nick Fury) terug als agenten van S.H.I.E.L.D., terwijl ook Robert Redford als Alexander Pierce een zeer hoge positie in de defensieorganisatie zal bekleden. Emily VanCamp speelt Cap’s nieuwe liefdesinteresse Agent 13/Sharon Carter, de jongere nicht van Peggy Carter (Hayley Atwell) uit de vorige prent.

Captain America’s machtige schild slingert vanaf 26 maart, 2014 opnieuw in de bioscoopzalen rond. Hieronder kan je de comicbookverhaallijn bestellen, alsook twee nieuwe recente stills bekijken…

Captain America: The Winter Soldier HC bij archonia.com

captainamericaphotonew1

Captain America en S.H.I.E.L.D.-directeur Nick Fury

captainamericaphotonew2

Kruip nooit in een lift met de Captain

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    Thrasheffect

    Hell yes!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.