Random Article


Ben Kingsley heeft rol in geheim Marvel project

 


0
Posted 23/10/2013 by

ironman3postermandarinSir Ben Kingsley speelde in Marvel‘s Iron Man 3 de rol van The Mandarin, de ultieme aartsvijand van de gouden Avenger. Althans, dat dachten we, want uiteindelijk bleek zijn rol deze van een ingehuurde acteur genaamd Trevor Slattery te zijn. De twist was één van de zaken die ertoe leidden dat de meningen over Iron Man 3 enorm verdeeld waren.

In een recent interview met de Belfast Telegraph liet Kingsley weten dat hij, samen met een groot deel van de Iron Man 3-crew, nog een “geheim Marvel-project” heeft gefilmd. “Ik mag voorlopig nog niet meer zeggen, dus je zal nog even moeten afwachten,” aldus de Britse acteur.

Vermoedelijk zal Kingsley zijn rol als Slattery opnieuw opnemen in een Marvel One-Shot op bijvoorbeeld de toekomstige Thor: The Dark World Blu-ray, of als een cameo in een volgende Marvel-prent of zelfs in tv-reeks Agents of S.H.I.E.L.D.

Stiekem hopen we dat hij deze keer wel per ongeluk op een ruimteschip met tien buitenaardse ringen stuit…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.