Random Article


Bekijk gratis The Walking Dead: A Decade of Dead Documentaire

 


0
Posted 18/10/2013 by

The Walking Dead, de succesvolle zombiereeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. In bovenstaande documentaire, gemaakt door de Skybound-tak van Image Comics, Hyundai, Future US, Initiative en geregisseerd door Lex Halaby, kan je de evolutie van The Walking Dead gadeslaan. Van een valseĀ sci-fi pitch over een buitenaardse invasie door schrijver Robert Kirkman, tot de grootste zombiecomic aller tijden en een waar succesverhaal voor creator-owned comics, tot de huidige adaptaties in o.a. AMC‘s tv-reeks en Telltale Games‘ videogame van het jaar…

Geniet ervan en lees hier onze review van de eerste aflevering van The Walking Dead seizoen vier op tv en het eerste deel van de All-Out War-verhaallijn in de comics…

The Walking Dead - 10th Anniversary cover

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.