Random Article


Bekijk Vier Clips voor Thor: The Dark World

 


0
Posted 17/10/2013 by

Hieronder kan je vier clips bekijken voor Thor: The Dark World, de opkomende sequel tot Thor (2011) en The Avengers (2012) en de volgende film in Phase Two van het Marvel-filmuniversum. De eerste clip focust zich op Thor en zijn in Asgard gevangen gezette broer Loki, clip twee ziet Thor, krijgersvrouw Sif en de Warriors Three op het strijdveld tegen de Marauders, clip drie handelt over hoofdschurk Malekith the Accursed en in de vierde clip zien we de hereniging van Thor en zijn geliefde Jane Foster op aarde. Geniet ervan!

Thor: The Dark World speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit The Avengers af en zal Thor (Chris Hemsworth) tonen als een oorlogsgeneraal en verdediger van de Nine Realms vanuit zijn mystieke thuisrijk Asgard. Een mysterieuze vijand dringt zich op die alle Nine Realms bedreigt en Malekith the Accursed (Christopher Eccleston) – leider van de Dark Elves – zint op wraak. Thor zal samen met zijn geliefde Jane Foster (Natalie Portman) en geadopteerde broer Loki (Tom Hiddleston) een gevaarlijke reis doorheen verschillende werelden moeten ondernemen, waar hij de ultieme opoffering dient te maken…

De prent wordt geregisseerd door Alan Taylor (Game of Thrones) en landt bij ons al op 30 oktober in de zalen. De vrijgegeven trailers kan je hier en hier bekijken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.