Random Article


Vier nieuwe Marvel tv-reeksen in aantocht?

 


0
Posted 15/10/2013 by

Volgens geruchten op de afgelopen New York Comic Con en een bericht van Deadline, zou Marvel een pakket hebben samengesteld van vier nieuwe tv-reeksen en een miniserie om aan tv- en internetkanalen te verkopen. Het zou hier draaien om dramaseries, goed voor 60 afleveringen in totaal. Netflix, WGN America en Amazon zijn volgens Deadline al in de running, maar er kunnen nog lang geen namen qua producers, acteurs en schrijvers genoemd.

Na het succes van Agents of S.H.I.E.L.D. op ABC is het alleen maar logisch dat Marvel ook een power player op de tv-markt wil worden. Zo liet actrice Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger) al weten om maar al te graag opnieuw in de rol van agent Peggy Carter te kruipen voor een mogelijke tv-serie. Het is echter niet waarschijnlijk dat een Agent Carter-reeks tot dit nieuwe pakket behoort.

Andere projecten waar al sinds jaar en dag geruchten rond zijn, zijn reeksen rond Mockingbird als S.H.I.E.L.D.-agente, Alias/Jessica Jones, Runaways, Hulk en The Punisher. Als je het ons vraagt, zijn Daredevil – op wie Marvel recentelijk terug de rechten heeft verworven – en de Inhumans – dewelke met Inhumanity goed op weg zijn om Marvel’s nieuwe “mutanten” te worden – echter de meest geschikte kandidaten om als meer kleinschalige (maar nog steeds tot het Marvel Cinematic Universe behorende) tv- of internetseries uit te werken. Natuurlijk is nog niets bevestigd, dus neem alles nog maar met een korreltje zout…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.