Random Article


Wordt Graviton de eerste Super Villain in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.?

 


0
Posted 22/09/2013 by

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., een tv-reeks rond de defensie- en spionageorganisatie die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe, gaat deze week in première op ABC. Recentelijk werd de synopsis vrijgegeven voor de derde aflevering, getiteld “The Asset“. Hierin speelt acteur Ian Hart (Dirt, Finding Neverland) het personage Dr. Franklin Hall, een geniale wetenschapper die wordt ontvoerd en door Agent Coulson (Clark Gregg) en zijn team moet worden gered…

In tegenstelling tot de meeste karakters uit de reeks, is Dr. Franklin Hall wel degelijk een personage uit de Marvel-comics. Hij verscheen voor het eerst in The Avengers #158 (1977) en staat beter bekend als de superschurk Graviton. Hall verkreeg zijn krachten na een foute berekening. Dit leidde tot een ongeluk waar zijn lichaamsmoleculen werden samengevoegd met gravitonendeeltjes. Als Graviton beheerste Hall de controle over de zwaartekracht en bevocht hij meermaals de Avengers. Hij speelde ook een grote rol in de tweedelige openingsaflevering van de animatiereeks The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes.

Het zou best kunnen dat Hall in de Agents of S.H.I.E.L.D.-tv-reeks hetzelfde lot ondergaat. Hiermee zou hij dan de eerste echte superschurk van de show kunnen worden. Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op 24 september in première op ABC. “The Asset” is voor 8 oktober.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.