Random Article


Justin Bieber als Robin in Batman Vs Superman?

 


15
Posted 14/09/2013 by

UPDATE: Zoals verwacht, is dit “gerucht” 100% bevestigd als vals.

I know it isn’t April Fool’s Day… so maybe this is some kinda Friday the 13th nightmare? My prediction: mean prank. – Kevin Smith

justin-bieber-robinJustin Bieber, tieneridool, popzanger en all-around little sh*t, postte onlangs een foto van een Batman Vs Superman-script met zijn naam erop, gebaseerd op DC‘s The Dark Knight Falls – het vierde hoofdstuk van Batman: The Dark Knight Returns uit 1986 waarin Batman en Superman het tegen elkaar opnemen. Bieber laat hiermee uitschijnen dat hij het wel ziet zitten om Batman’s sidekick Robin te spelen in de opkomende Man of Steel-sequel. (Leuk weetje: de mantel van Robin werd in The Dark Knight Returns overgenomen door een jonge meisje genaamd Carrie Kelley).

Bieber is een Batman-fan en liet al wel vaker uitschijnen dat hij aan een acteercarrière wil beginnen, maar – zoals verwacht – werd het nieuws over zijn potentiële Robin-casting algemeen zeer slecht onthaald. Alles lijkt er ook op te duiden dat het louter om een grap draait. Toch maar hopen dat al die aandacht van de pers en 350.000 likes van de Bieber-fans op Instagram filmstudio Warner Bros. niet tot nadenken stemmen…

De Batman Vs Superman-film (werktitel) wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen), naar een script van David S. Goyer. De prent wordt geen rechtstreekse adaptatie van The Dark Knight Returns, maar de commentaren dat deze Batman een “ervaren, oudere en vrij vermoeide misdaadbestrijder” zou zijn doen wel uitschijnen dat het verhaal een grote inspiratiebron zal worden. Henry Cavill keert terug als Superman, Amy Adams is Lois Lane, Ben Affleck is Batman en de film zal op 17 juli, 2015 in de zalen verschijnen.

Jokerkillsrobin

Nu, mocht deze scène uit Batman #428 (1988) toevallig in de film worden gestoken, mag Bieber van ons gerust wel de rol van de tweede Robin, Jason Todd, vertolken…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


15 Comments


 1. avatar
   

  …Ehm….ik begrijp het doelpubliek wel, maar…ehm….Justin f’n Bieber???
 2. avatar
   
  Donnie Darko

  Hij heeft alleszins de froufrou van Carrie Kelley… Voor mijn part mogen ze Perez Hilton als Robin casten, maar Bieber zou een stap te ver zijn…
 3. avatar
   
  Snowdog

  Geen Bieber-fan, maar over twee jaar heeft die jongen mss wel een karakterkop…
  kijk wat Johnny Depp, Brad Pitt, Leonardo di Caprio, Mark Wahlberg en zelfs een Justin Timberlake in sommige films tot klassiekers verheffen. En verrassingen zijn altijd mogelijk, not?
  Heath Ledger in mind…
  • avatar
    

   Al die namen die je geeft hebben we al bewezen dat ze kunnen acteren voor ze de rol kregen.
   • avatar
     
    Snowdog

    Tussen kunnen acteren en iemand kunnen appreciëren zit nochtans een heel groot verschil, idem bij de muziekwereld… Bieber vult nu volle zalen bij een jong publiek, Marky Mark Wahlberg deed vroeger hetzelfde, net als Justin met Nsync. Wie weet wat brengt Lady Gaga, verguisd door alleman, teweeg in de nieuwe Machete ;)
 4. avatar
   
  Alexmarvel

  Als dit waar zou zijn he dan durft DC iets te doen wat marvel nooit zou durven,
  Een tijdje geleden zei toch iemand dat ze Harry osborn ofzo gay wouden maken
 5. avatar
   
  Waldojeffers

  Maar het voordeel van de twijfel geven, mocht het waar zijn dan maar. Je weet tenslotte nooit. Maar wat erger kan zijn: stel dat Bieber meedoet, dan lijkt me de kans groot dat hij de titelsong mag zingen.

  Dan wint Marvel’s Avengers vlot hoor, met Soundgarden…
 6. avatar
   

  Bieber zal wel zorgen voor een enorme boost in verkoop qua action figures etc bij het jonge vrouwelijke screaming publiek.
  • avatar
    
   Veruca

   Hah, als DC slim is, dan maken ze gewoon een comic over Bieber. Staan ze meteen voor maanden op de #1 spot in comic sales. :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.