Random Article


Ontmoet Marvel’s Agents of S.H.I.EL.D. in Nieuwe Featurette

 


1
Posted 12/09/2013 by

Binnen een kleine twee weken gaat Agents of S.H.I.E.L.D., Marvel’s nieuwste tv-serie dewelke zich afspeelt in het filmuniversum van The Avengers (2012), in première op ABC. Hierboven kan je een featurette bekijken die een blik achter de schermen biedt en cast en crew aan het woord laat.

Agents of S.H.I.E.L.D. handelt over een team agenten van de defensie- en spionageorganisatie onder leiding van een uit de dood teruggekeerde Phil Coulson (Clark Gregg). Zij krijgen te maken met een steeds vreemder wordende wereld en bewandelen de dunne lijn tussen het gewone en het buitengewone. De reeks speelt zich af na de gebeurtenissen uit The Avengers en ziet Joss Whedon terugkeren als regisseur van de eerste aflevering en als één van de hoofdproducenten.

Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op 24 september in première op ABC.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     

    Daar gaat zo hard naar gekeken worden!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.