Random Article


Eerste Poster voor RoboCop Remake

 


1
Posted 12/09/2013 by

Na de eerste trailer en stills voor de remake van RoboCop, verkrijgen we nu de allereerste officiële poster voor de nieuwe incarnatie van Paul Verhoevens sciencefictionklassieker uit 1987. De trailer riep bij velen gemengde gevoelens op, maar wij gaan de film – wiens promotiecampagne al zeer duidelijk nostalgisch zaken uit de eerste RoboCop hergebruikt – alvast een kans geven (of, yes, we would buy that for a dollar…).

RoboCop vertelt opnieuw het verhaal van Alex Murphy, een politieagent in Detroit die, nadat hij fataal gewond geraakte, wordt omgetoverd tot een cyborg en de toekomst van de misdaadbestrijding dankzij het roboticabedrijf OmniCorp. Ondanks zijn programmatie om de orde te handhaven en OmniCorp te gehoorzamen, conflicteren Murphy’s menselijke emoties met zijn bestuurssysteem.

De film wordt geregisseerd door José Padilha (Elite Squad) en de hoofdrol werd weggelegd voor Joel Kinnaman (Easy Money). Verdere rollen zijn er voor o.a. Gary Oldman (The Dark Knight Trilogy) als Dr. Dennett Norton, de wetenschapper die RoboCop creëert, Michael Keaton (Batman) als Raymond Sellars, CEO van OmniCorp en Samuel L. Jackson (The Avengers) als Pat Novak, een mediamagnaat.

RoboCop knalt op 7 februari 2014 de zalen binnen.

Robocop-Poster

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Lav

    Zijn look laat me een beetje aan Metal Gear Solid denken

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.