Random Article


Jurassic Park IV wordt Jurassic World

 


0
Posted 11/09/2013 by

De titel voor de langverwachte vierde Jurassic Park-film, gebaseerd op de sciencefictionboeken van Michael Crichton, is bekend. Universal Pictures heeft officieel bevestigd dat de prent Jurassic World zal heten.

Jurassic World wordt geregisseerd door de Amerikaanse Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed), wordt gefilmd in 3D en zal de drukke filmzomer van 2015 komen te vervoegen op 12 juni, 2015. Steven Spielberg, regisseur van de eerste twee films en producer van de derde, treedt opnieuw aan als producer. De geruchten doen de ronde dat de actie aanvankelijk zal plaatsvinden in een volledig functionerend en toegankelijk pretpark met levende dinosaurussen op het vasteland, in plaats van de eilanden uit de vorige films. Uiteraard loopt er weer van alles mis…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.