Random Article


Trailer voor Superman Lives documentaire

 


0
Posted 01/09/2013 by

Eerder schreven we al over Superman Lives, de vreemdste Superman-film die nooit gemaakt werd maar wel alles in zich had om een cultklassieker te worden. Filmmaker Jon Schnepp heeft de Kickstarter-campagne voor zijn documentaire The Death of Superman Lives: What Happened? succesvol rond gekregen en hierboven kan je de eerste trailer bekijken. De docu zou rond mei/juni 2014 uitgebracht worden en bevat een reis doorheen de gefaalde productie van Superman Lives, waar o.a. gekende namen als Tim Burton (regisseur), Kevin Smith (scenarist) en Nicolas Cage (in de rol van Clark Kent/Superman) bij betrokken waren. De docu zal ook interviews bevatten met comicbookschrijvers Mark Waid (Superman: Birthright) en Grant Morrison (All-Star Superman, Action Comics).

Meer over Superman Lives (alsook andere gefaalde filmprojecten rond DC‘s man van staal) lees je hier.

nicolascagesuperman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.