Random Article


Todd McFarlane geeft update over volgende Spawn film

 


0
Posted 26/08/2013 by

spawn-vs-mcfarlane-ft

In 1997 verscheen Spawn in de zalen, een verfilming van de succesvolle Image-horror/superheldencomic van Todd McFarlane uit 1992 over een vermoorde ex-huurmoordenaar die via een deal met de duivel terugkeert naar de aarde en terechtkomt in een oorlog tussen hemel en hel. De comic werd aanvankelijk een gigantisch succes en zette Image Comics op de kaart. McFarlane bouwde de franchise uit met o.a. talrijke toys, een animatiereeks op HBO en natuurlijk een film voor New Line Cinema met Michael Jai White, Martin Sheen en John Leguizamo in de hoofdrollen. Sinds 1998 is er al sprake van een sequel, die uiteindelijk uitgroeide tot een reboot en momenteel nog steeds in development hell vastzit. Op de recente Fan Expo Canada gaf McFarlane echter alweer een kleine update.

spawnIk sta onder veel druk momenteel,” aldus McFarlane. “Ze willen een script tegen het einde van het jaar. Dat zou betekenen dat we volgend jaar kunnen filmen, dus dat is momenteel het doel.

McFarlane gaf verder aan de reden aan waarom het zo lang duurt. De artiest wil namelijk de film zelf schrijven, regisseren en produceren, en daar kruipt tijd in. Ook vermeldde hij dat men poogt om alles in 60 à 70 draaidagen te filmen en dat we geen groot special effects-festijn moeten verwachten. “Het zal meer een horror/thriller worden, geen superheldenfilm“.

De kans is praktisch onbestaande dat Michael Jai White opnieuw in de huid zal kruipen van Al Simmons/Spawn. Op San Diego Comic-Con liet echter niemand minder dan Jamie Foxx (The Amazing Spider-Man 2, Django Unchained) weten zwaar geïnteresseerd te zijn in de rol. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.