Random Article


Ben Affleck is Batman in Batman/Superman film, releasedatum bekend

 


19
Posted 23/08/2013 by

FILE: Ben Affleck To Play BatmanEn de kogel is door de kerk na wekenlange speculatie. Acteur/regisseur/producer Ben Affleck (Argo) is de nieuwe Bruce Wayne/Batman. Hij zal naast Henry Cavill te zien zijn in de opkomende Batman Vs Superman-film, dewelke fungeert als sequel tot Man of Steel en ‘s werelds twee grootste superhelden bij elkaar zal brengen op het witte doek. De DC Comics-prent zal opnieuw worden geregisseerd door Zack Snyder, naar een script van David S. Goyer.

Affleck (41) zal een iets oudere Bruce Wayne spelen, die al een tijdje Gotham City beschermt als de Dark Knight. De acteur was al eerder te zien als de Marvel-superheld Daredevil in de gelijknamige film uit 2003 en kroop voor Hollywoodland in 2006 in de huid van George Reeves, de acteur die Superman vertolkte in de The Adventures of Superman-tv-serie uit de jaren 50.

De film, dewelke nog steeds geen officiële titel heeft, zal de bioscoop binnenvliegen op 17 juli, 2015.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


19 Comments


 1. avatar
   
  de baard van alan moore

  Neuriet: ‘This is the end…’
  • avatar
    
   Aleph

   Bwa, die extended cut van Daredevil vond ik nu niet zo slecht, en de m
   • avatar
     
    Aleph

    *de man kan acteren :)
    • avatar
      

     Idd, me like the news.
    • avatar
      
     de baard van alan moore

     De man heeft een mooie kop en een goede fysiek. Maar dat staat los van zijn acteerkwaliteiten. Die zijn bijzonder matig. Hij speelt nagenoeg altijd dezelfde rol en kan geen emoties overbrengen. Zijn grootste kwaliteiten liggen achter de camera.
     Zijn carriere als acteur was aardig in het slop geraakt en het aannemen van deze rol lijkt dan ook vooral bedoeld om zijn blazoen op te poetsen. Misplaatste ijdelheid. Voor de regisseur Affleck heb ik veel geduld. De acteur Affleck moet misschien nog eens de dvd van o.a. Jersey Girl in zijn spelertje stoppen en dan zijn beslissing herzien.
     • avatar
       

      Jersey Girl aanvallen?
      Toch een goede film, en behoort tot de betere Kevin Smiths. Eén van George Carlin’s laatste acteerprestaties notabene.
     • avatar
       
      Donnie Darko

      Djeezes f**k, baard! Jersey Girl is een meesterwerk! Ik zal een review schrijven om het te bewijzen!
      Besides: http://www.newsarama.com/18750-why-ben-affleck-is-brilliant-casting-as-batman.html
     • avatar
       
      de baard van alan moore

      :) Jersey Girl is gewoon een makkelijk voorbeeld. Jersey Girl is niet zo slecht als dat je op basis van de reacties zou verwachten. Maar de film is overschreven en een goede acteur had dat nog kunnen compenseren met zijn spel. Maar omdat Affleck moeite heeft met dialogen waarbij er meer wordt verwacht dan het opdreunen van de tekst valt de film te vaak dood.

      De link die je aanhaalt bevat overigens geen argumenten waarom de casting goed is. Alleen wat dooddoeners. Sterker nog, het bevestigd zelfs mijn opmerking dat hij een goede kop heeft. :)
 2. avatar
   
  Tom

  Zie ik volledig zitten. Affleck is niet zomaar de eerste de beste flierefluiter. Hij kan acteren, weet om te gaan met druk. Weet wat het is om in een comicverfilming te spelen en is bovendien iemand die weet hoe de filmindustrie in elkaar zit en kan zeer goed omgaan met de mensen binnen de industrie.
 3. avatar
   
  Ctulu

  Hij is gegroeid als acteur, is best een goede scriptwriter en regiseur en als mens kan ik hem zeker respecteren maar ik herhaal toch wat ik zei op FB…..

  NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooo………………….!

  Een zelfde reactie die ik had bij George Clooney als Batman. Some people don’t have *the bat face*. Het getormenteerde moet je in de ogen kunnen aflezen en bij Ben lijkt er toch constant een twinkel in the eye. Als Nightwing zou ik hem anders wel kunnen aanvaarden….
 4. avatar
   
  ghostrider

  een veel te bekende acteur om batman te spelen. naar deze film zie ik niet meer met vole goesting naar uit. ze hadden zoals bij superman een minder bekende acteur moeten pakken nu ziet iedereen ben ipv batman. ben is een goed regisseur en daredevil was niet slecht maar nu wordt het nog moeilijker om de meeste mensen naar de zalen te lokken alleen voor batman en niet voor ben.
 5. avatar
   
  Donnie Darko

  Ik zag het al compleet zitten, maar als ik alle commentaren lees, krijg ik nog meer goesting.
  We moeten ook een petitie opstarten om Batman met een Bostoniaans accent te laten spreken.
  QUIT BEIN SO FRICKEN RETAHDED SUPAHMAN!!

  Oh yeah, this is gonna be awesome.
 6. avatar
   
  KenSpectre

  Bij de bekendmaking van een superman/batman film kreeg ik koude rillingen van opwinding.
  Bij dit nieuws krijg ik koude rillingen in de slechte zin.

  Mijn enthousiasme is ver gezakt om deze te zien. Al ga ik waarschijnlijk toch kijken vindt ik dit persoonlijk geen goede beslissing.
 7. avatar
   
  Snowdog

  Ik ga dit vooraf toch niet afschrijven. Ten eerste zit Batman mijn gedacht in volle actie toch in zijn kostuum, waardoor je Bale snel vergeet. Ten tweede, als Affleck zijn teksten maar monotoon moet ingrommen zoals Bale deed, zal dit ook niet zo hard opvallen. Waar ik het in het begin vooral moeilijk mee had was, waarom in de “tweede” Superman-film al meteen de cross-over met Batman doen… Nuja, in de Lego-film overlaatst vond ik het nog best grappig :p
 8. avatar
   
  King Eruption

  Crap, aub niet Ben Afgelekt als Batman. Hij acteert niet slecht, maar ik zie in hem echt geen Batman. Ze hadden dan beter voor Josh Brolin gekozen! Trouwens, Daredevil is toch met verve één van de slechtste comic verfilmingen ooit (hoewel Ghostrider ook wel in aanmerking komt). Ik wil hem nog het voordeel van de twijfel geven, maar ik heb er niet echt een goed gevoel bij! Ik was trouwens ook niet echt onder de indruk van de nieuwe Man of Steel film. Duister en grauw, dat wel, maar ik leefde niet echt mee in de film. Een beetje meer diepgang in de personages was welkom geweest, maar blijkbaar zijn de actie en FX tegenwoordig belangrijker…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.