Random Article


Wolverine – The Musical!

 


0
Posted 27/07/2013 by

Er circuleren gigantisch veel parodiefilmpjes op het net rond waarin Wolverine, Marvel‘s geklauwde mutant, of zijn mede-X-Men in zingen uitbarsten. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de musical- en theaterachtergrond van de Australische Wolverine-acteur Hugh Jackman. De bovenstaande spoof van YouTube-kanaal Glove and Boots is echter zo goed, dat we het wel moesten delen. Hierin kom je zowat alles te weten over Logan in muzikale nummers gebracht door de Wolverine zelf, met een beetje hulp van Muppet-achtige versies van Spider-Man, Nightcrawler, Multiple Man en de Hulk!

Ten slotte nog een beetje trivia. Bovenstaande Wolverine spreekt (en zingt) met een Australisch accent, hoewel het personage in de comics, films en animatiereeksen Canadees is. Toch is het niet de eerste keer dat Logan zo klinkt. In Pryde of the X-Men uit 1989, een pilootaflevering voor een uiteindelijk niet gemaakte X-Men-tekenfilmreeks, was Wolverine (ingesproken door Neil Ross) eveneens te horen met een Australisch accent.

Hugh Jackman schittert momenteel opnieuw in de rol in The Wolverine, geregisseerd door James Mangold. Onze review lees je hier en via deze link kan je kans maken op één van de vijf posters die we weggeven!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.