Random Article


Eerste clip voor Marvel One-Shot: Agent Carter

 


0
Posted 23/07/2013 by

agent-carter-poster-hi-resHierboven kan je een eerste clip bekijken van Marvel One-Shot: Agent Carter, de inmiddels vierde kortfilm die zich afspeelt in het Marvel-filmuniversum en een supporting character in de schijnwerpers plaatst. Nu is het de beurt aan Agent Peggy Carter, de liefdesinteresse van Steve Rogers uit Captain America: The First Avenger (2011) gespeeld door Hayley Atwell.

Het kortfilmpje speelt zich af na de gebeurtenissen van de Captain America-prent en ziet Carter ingelijfd worden bij de opkomende S.H.I.E.L.D.-defensieorganisatie en op zoek gaan naar het mystieke object gekend als de Zodiac Key. Verdere rollen zijn weggelegd voor Dominic Cooper als Howard Stark, de vader van Tony, en Bradley Whitford als Peggy’s seksistische baas, Agent Flynn.

Marvel One-Shot: Agent Carter zal verschijnen als extra op de Iron Man 3-DVD en -Blu-Ray, die rond september in de winkelrekken komt te liggen. Atwell zal opnieuw te zien zijn in de sequel Captain America: The Winter Soldier (2014), terwijl Emily VanCamp haar jongere nicht en Captain America’s nieuwe liefdesinteresse Sharon Carter/Agent 13 zal spelen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.