Random Article


SDCC 2013: Verlengde Trailer voor Arrow Seizoen 2

 


0
Posted 21/07/2013 by

"Mr. Jones" World Premiere - 2013 Tribeca Film Festival

Caity Lotz, Arrow’s Black Canary

Netwerk The CW liet op San Diego Comic-Con de bovenstaande sizzle reel los voor het tweede seizoen van Arrow, de succesvolle tv-reeks gebaseerd op de DC Comics-superheld Green Arrow. Stephen Amell keert terug als Oliver Queen en de eerste aflevering, getiteld City of Heroes, speelt zich vijf maanden na het einde van seizoen één af. In het bovenstaande filmpje zien we ook het nieuwe personage Isobel Rochev, gespeeld door Summer Glau (Firefly) opduiken, alsook de vigilante/misdaadbestrijdster Black Canary. In de DC-comics vormden Green Arrow en Black Canary geruime tijd een koppel en waren ze beide lid van de Justice League.

De Black Canary-verhaallijn in Arrow bevat echter een twist. Canary’s alter ego in de comics is Dinah Lance (of Dinah Drake afhankelijk van de continuïteit), die in de serie als Dinah “Laurel” Lance gespeeld wordt door Katie Cassidy. De Black Canary in Arrow zal echter een ander personage zijn en dus ook gespeeld worden door een andere actrice: Caity Lotz (Death Valley). Voorlopig lijken er geen plannen te zijn om de Black Canary een burgerlijke identiteit te geven.

Op SDCC werden ook enkele nieuwe gastrollen bekendgemaakt. Zo zal Michael Jai White (Spawn, The Dark Knight) Ben Turner, alias de Bronze Tiger, vertolken, een expert in gevechtskunsten en een huurmoordenaar met banden tot de League of Assassins en de Suicide Squad. Kevin Alejandro (True Blood) speelt dan weer Sebastian Blood, geïnspireerd door de New Teen Titans-villain Brother Blood.

Arrow seizoen twee gaat op 9 oktober van start op The CW.

Green_Arrow_Black_Canary

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.