Random Article


SDCC 2013: Verlengde Red Band Trailer voor Kick-Ass 2

 


0
Posted 20/07/2013 by

Hierboven vind je een nieuwe red band trailer voor Kick-Ass 2, de sequel op Kick-Ass (2010) gebaseerd op de comic van Mark Millar en John Romita, Jr. Aaron Taylor-Johnson en Chloë Moretz zullen hierin terugkeren als real-life “superhelden” Kick-Ass en Hit-Girl, terwijl ook de eerste wannabe superheldenteams worden gevormd, zoals Justice Forever. Jim Carrey (Ace Ventura, The Truman Show) vertolkt leider Colonel Stars and Stripes, terwijl Christopher Mintz-Plasse terugkeert als Red Mist, nu The Motherfucker en ‘s werelds eerste “echte superschurk”.

Kick-Ass 2 werd gebaseerd op de gelijknamige comic en de Hit-Girl-minireeks, wordt geregisseerd door Jeff Wadlow en loopt vanaf 21 augustus in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.