Random Article


Pacific Rim – Ontdek The Content Vault

 


0
Posted 16/07/2013 by

Pacific Rim loopt vanaf morgen officieel ook bij ons in de zalen. Onze review van Guillermo del Toro’s sciencefictionblockbuster en ode aan het monstergenre lees je hier. Ook kan je leuke goodie bags winnen met onze huidige Pacific Rim-wedstrijd. Maar dat is nog niet alles!

Hierboven kan je dan weer The Pacific Rim Content Vault openen, een exclusieve interactieve kluis waar je heel wat extra’s rond de film in vindt. Zo kan je trailers, foto’s en specificaties van de gigantische mechanische monsters gekend als de Jaegers van dichterbij bekijken.

Pacific Rim verplettert vanaf morgen, 17 juli, de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.