Random Article


The Wolverine Featurette en Nieuwe Stills

 


2
Posted 02/07/2013 by

the-wolverine-photo-5Hierboven vind je een nieuwe featurette voor The Wolverine, waarin o.a. regisseur James Mangold (Walk the Line) en hoofdrolspeler Hugh Jackman de plot van de nieuwe solofilm rond Marvel‘s geklauwde X-Man uit de doeken doen. De film wordt beschreven als een Ronin-verhaal, met een naar Japan trekkende en ouder wordende Logan als een eenzame, geïsoleerde en doelloze samurai. Er valt heel wat nieuwe footage te spotten en het mag eens zo duidelijk zijn dat de hoofdinspiratie voor de film afkomstig is van Marvel’s eerste Wolverine-minireeks door Chris Claremont en Frank Miller uit 1982.

Hieronder vind je nog enkele nieuwe stills van The Wolverine dewelke de hoofdpersonages in de schijnwerpers zetten, met Hugh Jackman en Rila Fukushima als Wolverine en huurmoordenares Yukio, Tao Okamoto als maffiadochter Mariko Yashida, Svetlana Khodchenkova als de terroriste Viper en Will Yun Lee als Kenuichio Harada, de latere Silver Samurai.

The Wolverine hakt zich op 24 juli een weg naar de bioscoopzalen.


Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  ghostrider

  gaat er dan ook zoeen goede special komen over het karakter wolverine als bij man of steel of zitten er hier geen die hard wolverine fans??
  • avatar
    
   Arno

   Oh jawel hoor :-) voor wolverine komen er enkele specials eens die van superman afgelopen zijn, geen geschiedenisspecials maar m zal uitgebreid aan bod komen in 50 jaar avengers en vooral 50 jaar X-men later dit jaar…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.