Random Article


Hellboy III dan toch mogelijk?

 


1
Posted 01/07/2013 by

Hellboy - tekstRon Perlman, de acteur die gestalte gaf aan Hellboy in de eerste twee films rond Mike Mignola‘s helse paranormale detective laat de deur op een kier voor een derde film. Hij deed dat dit weekend tijdens interviews voor zijn nieuwe film Pacific Rim. Die film werd geregisseerd door de man die ook Hellboy 1 en 2 inblikte: Guillermo del Toro.

Tot voor kort was Hellboy 3 onmogelijk. Hoewel del Toro en Perlman geregeld over de film spraken, lag de weg vol bijna onoverkomelijke obstakels. Belangrijkste probleem was natuurlijk de centen. Hellboy III moet een afsluitende film worden en dus gaan over de voorspelling van het orakel waaruit bleek dat Hellboy op de aarde gezet is om deze te vernietigen. Met deze premisse in het achterhoofd zou een nieuwe film heel wat budget opslorpen en de kosten van de vorige films doen verbleken. Universal Studios zag dit niet zitten en liet al na de release van Hellboy 2 blijken dat een opvolger uitgesloten was.

Onlangs ging Legendary Pictures echter vanonder de vleugels van Warner Bros. vandaan. Deze studio ziet Hellboy 3 wel zitten. Ook del Toro, Selma Blair (Liz Sherman in Hellboy)  en Doug Jones (Abe Sapien in Hellboy) zijn bereid op de kar te springen.

Wees echter voorzichtig met al te veel enthousiasme. Er zijn namelijk nog heel wat problemen met de rechten op Hellboy. Zolang die niet in de handen van Legendary terechtkomen, blijft het voorlopig nog dromen van Hellboy 3.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    King Eruption

    Hopelijk komt het ervan!! Hellboy rules!!!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.