Random Article


Vin Diesel op weg naar het Marvel Cinematic Universe?

 


0
Posted 27/06/2013 by

In een recente post op zijn Facebookpagina liet acteur Vin Diesel (The Chronicles of Riddick, xXx, The Fast & The Furious) terloops het volgende vallen:

P.s. Marvel has requested a meeting… no idea what for… haha, you probably know better than me…

vindieselHeel wat sites zijn er mee weg dat Marvel Studios effectief de acteur heeft benaderd voor een gesprek. Het kan echter evengoed dat Diesel een grapje maakte, vermits de bijgevoegde foto op Facebook hem Iron Man-gewijs ziet opstijgen uit het water. Er is nog niets bevestigd, maar hoe dan ook zijn hier enkele rollen waaraan de actiester momenteel gelinkt wordt:

  • Rocket Raccoon of Groot, deze buitenaardse wezens zullen in het sci-fi epos Guardians of the Galaxy (2014) opduiken, maar volledig door CGI gegenereerd worden. Diesel heeft al ervaring met stemmenwerk, zo sprak hij The Iron Giant in in de gelijknamige animatiefilm uit 1999.
  • Thanos, de kosmische überschurk die belooft op te duiken in Guardians of the Galaxy (2014) en The Avengers 2 (2015).
  • The Vision, de androïde Avenger waaraan Diesel al eerder gelinkt werd.
  • Black Bolt, koning van het machtige Inhumans-ras die volgens bepaalde geruchten spoedig hun eigen film kunnen krijgen.
  • Namor the Sub-Mariner, Marvel’s allereerste superheld, de eerste antiheld in het genre en de onderzeese prins van Atlantis.
  • Ares, oorlogsgod uit de Griekse mythologie die uiteindelijk een tijdlang bij de Avengers treedt.
  • Crusher Creel, alias de Absorbing Man, een gekende vijand van Thor en The Avengers. Qua uiterlijk leunt dit personage waarschijnlijk het dichtste aan bij Diesel.
  • Wilson Fisk, alias The Kingpin. De grootste maffiabaas in New York City en een aartsvijand van man zonder vrees Daredevil, op wie Marvel recentelijk de filmrechten terug heeft verworven.

Het draait hier natuurlijk allemaal om heel wat speculatie rond een (mogelijk onschuldige) Facebookpost. Als er hier meer aan blijkt te zijn, komen we het wel te weten op de San Diego Comic-Con.

absorbing_man

Absorbing Man

Marvel Studios is momenteel bezig met Phase Two van haar filmuniversum. Iron Man 3 verscheen al in april, Thor: The Dark World staat gepland voor 30 oktober, terwijl Captain America: The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy zullen uitgebracht worden in 2014. The Avengers 2 volgt in mei 2015, net als Ant-Man in november, dat de start van Phase Three inluidt.

Voor verdere films in Phase Three werden er al data vastgelegd (6 mei en 8 juli, 2016 en 5 mei, 2017), maar om welke drie films het hier draait is nog niet geweten. Tot de kanshebbers behoren Dr. Strange, The Black Panther, Runaways, Inhumans, Heroes for Hire, Ms. Marvel en de derde Avengers-film.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.