Random Article


Star Wars Episode VII – Luke Skywalker en Princess Leia moeten van Disney op dieet

 


0
Posted 26/06/2013 by

De casting voor Star Wars Episode VII, de langverwachte verderzetting van George Lucas‘ sciencefictionepos, is inmiddels van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk. Vorige week verscheen er al een casting notice, waar duidelijk blijkt dat Disney en regisseur J.J. Abrams (Star Trek, Super 8) op zoek zijn naar heel wat fysiek belastende rollen. Wie echter, volgens Disney, ook terug wat fitter mogen worden zijn acteurs Mark Hamill (61) en Carrie Fisher (51), beter gekend als Luke Skywalker en Princess Leia uit Episode IV-VI. Dat meldt de Britse tabloidkrant The Sun.

Volgens The Sun‘s nog niet vernoemde bron zou Disney kosten noch moeite sparen om Hamill en Fisher terug in vorm te krijgen en terug zo hard mogelijk op hun iconische personages uit de eerste drie Star Wars-films, die ze 36 jaar geleden voor het eerst vertolkten, te laten gelijken. Hiervoor zouden de beste voedingsdeskundigen en fitnessinstructeurs ingehuurd worden. Met de fysiek van de inmiddels 70-jarige Harrison Ford (Han Solo) is men naar verluidt wel al tevreden.

mark-hamill-kerry-fisher-harrison-ford-2013

30 jaar na de val van het Galactic Empire…

Let wel, het is voorlopig nog niet bevestigd dat de drie acteurs met 100% zekerheid zullen terugkeren naar de franchise (en The Sun is natuurlijk ook niet de meest betrouwbare bron), maar het zet wel de bijna bevestigde geruchten wat meer kracht bij dat Episode VII zich logischerwijs zal focussen op de kinderen van het drietal. Iets wat George Lucas vaak vermeldde in zijn plannen voor de negendelige filmsaga en eveneens werd uitgewerkt in het Star Wars Expanded Universe doorheen videogames, boeken, animatiereeksen en comics.

Star Wars Episode VII staat gepland voor een release in de zomer van 2015. Hieronder kan je nog de casting notice bekijken, dewelke via Bleeding Cool voor het eerst op het net werd gesmeten:

Young twenty-something male, witty and smart, fit but not traditionally good looking,

A late twentysomething male, fit, handsome and confident.

Late-teen female, independent, good sense of humour, physically fit

A second young female, also late teens, tough, smart and physically fit.

Forty something male, physically fit, military type.

Thirtysomething male, intellectual.

Seventysomething male, strong opinions and tough.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.