Random Article


Man of Steel Sequel nu al bevestigd

 


0
Posted 11/06/2013 by

Voor velen zal het als geen verrassing komen, maar Deadline rapporteert dat Warner Bros. nu al een sequel op Man of Steel heeft goedgekeurd en op de fast track heeft gezet. De opkomende reboot van DC‘s Superman-filmfranchise kende gisteren haar première in New York City, maar zal pas later deze week officieel in de zalen verschijnen. De hype en box office voorspellingen rond wat waarschijnlijk de meest verwachte film van het jaar moet zijn, zijn echter al zo groot, dat een sequel onvermijdelijk was.

Regisseur Zack Snyder (300, Watchmen) en scenarist David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Blade) zullen uiteraard terugkeren. Goyer werd overigens binnengehaald voor drie films, waardoor velen vermoeden dat de derde prent Justice League zal worden, waarin DC’s grootste superhelden eindelijk samenkomen op het grote scherm.

Iets gelijkaardigs gebeurde echter ook al met de eerste grote Superman-films eind jaren 70. Regisseur Richard Donner (The Omen) schoot immers Superman (1978) en een groot deel van Superman II (1980) back to back.

Man of Steel vliegt bij ons pas op 19 juni de zalen binnen. Combineer het vroege succes van de Superman-reboot, de lofredes voor het optreden van Henry Cavill als ‘s werelds eerste superheld met de talloze DC-easter eggs die er in de film te vinden zijn, en we zouden hier weleens eindelijk de officiële start van het DC-universum op het grote scherm kunnen zien…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.