Random Article


Man of Steel – Nieuwe Featurette levert blik achter de schermen

 


0
Posted 31/05/2013 by

De beelden voor Man of Steel, de Superman-filmreboot onder regisseur Zack Snyder (Dawn of the Dead, 300) met Henry Cavill (Immortals, The Tudors) in de hoofdrol, blijven maar binnenstromen. Tussen alle trailers en vooral reclamespots door verscheen bovenstaande featurette. Deze gunt een blik achter de schermen, waar de cast en crew over de film spreken. Ook krijg je wat extra footage van een heus supergevecht in Smallville – het stadje waar Clark Kent opgroeide – te zien. Het doel van iedereen lijkt een realistische Superman neer te zetten. Dit wil niet zeggen zijn buitenaardse afkomst en superkrachten verloochend worden, integendeel, maar betekent voornamelijk dat deze versie van ‘s werelds eerste superheld in een voor ons realistische en herkenbare wereld wordt geplaatst en zijn bestaan een enorme impact heeft op onze hedendaagse samenleving.

Een andere leuk weetje bereikte ons via een recent interview van Collider met regisseur Zack Snyder. Al wie ongerust zou zijn dat de 300– en Watchmen-regisseur zijn typische slow-motion actieshots teveel op Superman zou toepassen, kan op beide oren slapen. Snyder vermeldde dat er geen slow-motion shots in Man of Steel zitten en dat de actie snel en hard zal worden weergegeven.

Man of Steel vertelt het oorsprongsverhaal van ‘s werelds eerste superheld opnieuw voor een modern publiek en vliegt op 19 juni de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.