Random Article


Glenn Close gecast in Marvel’s Guardians of the Galaxy

 


0
Posted 30/05/2013 by

glenn-closeVolgens Deadline zou de 66-jarige actrice Glenn Close (Damages, 101 Dalmatians) een rol gestrikt hebben in Marvel‘s opkomende sciencefictionepos, Guardians of the Galaxy. Close zou de leidster van het intergalactische Nova Corps spelen, een rol die in deze film te vergelijken valt met deze van Samuel L. Jackson als Nick Fury in The Avengers. Eerder werd John C. Reilly al genoemd als een mogelijke kandidaat voor de rol van Nova Corps-lid Rhomann Dey, die dan de “agent Coulson” voor de Guardians zou spelen.

Met andere woorden, het ziet er dus naar uit dat Marvel het Nova Corps naar voren schuift als de intergalactische versie van de defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. Het Nova Corps verscheen voor het eerst in Fantastic Four #208 uit 1979. Het is een militaire/politie-eenheid gestationeerd op de planeet Xandar en telt verschillende leden gelinkt door de Xandariaanse levende supercomputer gekend alsĀ Worldmind, tevens de bron van hun kracht. Hun bekendste lid moet wel Richard Rider zijn, de allereerste menselijke rekruut die aan ons werd voorgesteld in Nova, The Human Rocket #1 uit 1976. Simpelweg gesteld: denk DC’s Green Lantern Corps, maar dan met helmen in plaats van ringen.

Guardians of the Galaxy wordt geregisseerd door James Gunn (Slither, Super) en staat gepland voor een release op 1 augustus, 2014.

nova corps

Nova Corps

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.