Random Article


Hugh Jackman ziet X-Men vs Avengers wel zitten, nieuwe foto’s voor X-Men: Days of Future Past en The Wolverine

 


0
Posted 29/05/2013 by

Er heerst crossoverkoorts in superheldenfilmland. Eerder liet Man of Steel-acteur Henry Cavill, de nieuwe Superman, al weten dat hij een Superman/Batman-film volledig ziet zitten, daarna werd het nieuws gedropt dat de Marvel-mutant Quicksilver zal opduiken in zowel X-Men: Days of Future Past als The Avengers 2, en nu maakt Hugh Jackman (Wolverine uit de X-Men-films) duidelijk dat hij geen nee zou zeggen tegen een Avengers/X-Men-film.

wolverine_vs_iron_manTijdens interviews omtrent de opkomende X-soloprent The Wolverine, werd de acteur regelmatig gevraagd naar een team-up tussen Marvel’s twee grootste superheldengroepen op het grote scherm: “Ik weet niet wat er allemaal achter de schermen gebeurt, maar ik zou het fantastisch vinden. Ik vroeg het mezelf nog af: ik weet niet wat de wettelijke situatie is, maar waarom komen deze twee bedrijven niet bij elkaar? Waarom zou het niet mogelijk zijn? Want persoonlijk zou ik het geweldig vinden om samen te werken met Robert Downey, Jr. en Iron Man (and kick his ass).

Het probleem is natuurlijk dat, hoewel zowel de Avengers als X-Men tot Marvel behoren, de filmrechten van Earth’s Mightiest Heroes bij Marvel Studios/Disney liggen en die van de mutanten toebehoren aan FOX. Eerder ontstond er al heisa rond de plotse casting van Quicksilver in X-Men: Days of Future Past, nadat Avengers-regisseur Joss Whedon stelde dat hij ook plannen had voor het personage in de Avengers-sequel.

In ander X-gerelateerd nieuws zal Hugh Jackman als Wolverine de cover van Empire Magazine sieren en tweette regisseur Bryan Singer alweer een nieuwe foto vanop de set van X-Men: Days of Future Past. Hier zien we een crewlid van Trask Industries, bekend uit de comics als het bedrijf dat de gigantische mutantenjagende robots gekend als de Sentinels bouwde. De robots zullen alvast in hun volle glorie in de film te zien zijn, maar of acteur Peter Dinklage (Game of Thrones) nu de rol van CEO en Sentinel-uitvinder Bolivar Trask zal vertolken, is echter nog steeds niet duidelijk.

The Wolverine hakt zich een weg naar de zalen op 24 juli, X-Men: Days of Future Past volgt een jaar later, op 18 juli 2014.

xmentraskindustries

wolverineempire1

wolverineempire2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.