Random Article


Nieuwe karakterposters voor Man of Steel

 


0
Posted 21/05/2013 by

Warner Bros. heeft enkele nieuwe posters vrijgegeven voor Man of Steel, de opkomende filmreboot van DC‘s Superman. In de drie karakterposters zien we Henry Cavill als Superman, Russell Crowe als zijn biologische vader, de Kryptoniaanse wetenschapper Jor-El, en ten slotte Michael Shannon als General Zod, een Kryptoniaanse ex-militair en ontsnapte crimineel. In de twee actievolle banners zien dan weer Superman en Zod op elkaar afstevenen, nog maar eens het bewijs dat Man of Steel de meest actievolle Superman-film tot hiertoe beloofd te worden.

Man of Steel hervertelt de oorsprong van ‘s werelds eerste superheld voor een modern publiek en wordt geregisseerd door Zack Snyder (300, Watchmen). De film vliegt op 19 juni de bioscoop binnen en een nieuwe trailer mag je zeer spoedig hier verwachten…

manofsteelsuperman

manofsteelgeneralzod

246363id2c_MOS_INTL_BANNER_KalEl_48inW_x_70inH.indd

246363id3h_MOS_Zod_Intl_BANNER_48inW_x_70inH.indd

246363id1e_MOS_INTL_BANNER_JOREL_48inW_x_70inH.indd

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.