Random Article


Eerste Poster voor Thor: The Dark World

 


1
Posted 19/04/2013 by

Marvel gaf zonet de eerste poster vrij voor Thor: The Dark World, de tweede solofilm rond de Asgardiaanse dondergod met Chris Hemsworth in de hoofdrol. De Thor-sequel speelt zich een jaar na The Avengers af en zal de hamerdrager voorstellen als een generaal in het leger van Asgard. Uiteindelijk zal hij in een interdimensionele reis verenigd worden met zijn geliefde Jane Foster (Natalie Portman) en gevangengenomen geadopteerde broer Loki (Tom Hiddleston) wanneer een grote dreiging op de de Nine Realms afstevent: Malekith the Accursed (Christopher Eccleston) en zijn leger, de Dark Elves van Svartalfheim.

Thor: The Dark World is de tweede film in Marvel’s Phase Two (na Iron Man 3) en wordt geregisseerd door Alan Taylor (Game of Thrones). De dondergod zal op 8 november terug afdalen naar de bioscoopzaal.

thor-the-dark-world-poster

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Yay, Casket of Ancient Winters!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.