Random Article


Man of Steel – Nieuwe Foto’s, waaronder General Zod in Battle Armor

 


0
Posted 12/04/2013 by

Manofsteel-EWVia Entertainment Weekly werden er nieuwe foto’s voor Man of Steel – de opkomende filmreboot van DC’s Superman onder regisseur Zack Snyder (300, Watchmen) – de wereld ingestuurd. Hier zien we o.a. Henry Cavill als de man van staal, Amy Adams en Laurence Fishburne als Lois Lane en Perry White,  Russell Crowe als Jor-El, Antje Traue als Faora en Michael Shannon in volledig strijdharnas als General Zod.

In het EW-artikel werden er enkele nieuwe tidbits vermeld en bevestigd:

  • Er zal deze keer geen Kryptonite in de film te bespeuren zijn, radioactieve brokstukken van Superman’s ontplofte thuisplaneet en sinds jaar en dag zijn achilleshiel. Snyder opteert voor “emotional Kryptonite, waarbij veel meer de focus wordt gelegd op het feit dat ‘s werelds eerste superheld een buitenaards wezen is die helemaal alleen staat in onze wereld en ondanks al zijn krachten nog steeds menselijke gevoelens heeft.
  • Uiteraard wordt er ook flink wat gevochten in de film wanneer de Kryptoniaanse criminelen General Zod en zijn vrouw Faora komen opdagen. Zod is in feite nog zeer open tegenover andere Kryptonianen, alleen wil hij wel dat Superman de kant van zijn geboorteras kiest, niet de kant van de mensheid. Faora daarentegen wordt beschreven als “psychotisch” en als een wezen dat enkel gecreëerd werd met het doel te doden en te vernielen.
  • Op de planeet Krypton zelf zou baby Superman (onder zijn geboortenaam Kal-El) ook vrij uniek geweest zijn. In deze samenleving worden baby’s gekweekt en gecreëerd tot krijgers, wetenschappers etc. Kal-El kwam echter via natuurlijke wijze op de wereld terecht, wat zijn bestaan eigenlijk illegaal maakte. Deze versie van Krypton lijkt veel weg te hebben van de kille, emotieloze versie uit DC’s Man of Steel-miniserie uit 1987 door John Byrne.
  • Terwijl de recent afgelopen The Dark Knight Trilogy Batman als enige superheld in de wereld positioneerde, zal Man of Steel wel makkelijk uitgebreid kunnen worden tot een groter DC-filmuniversum.

Zelf vermoeden we ook dat, vermits Zod een eigen Kryptoniaans strijdharnas hanteert, dit harnas nog zou kunnen opduiken in mogelijke latere sequels. Iemand als Lex Luthor of Metallo kan hier bijvoorbeeld heel wat mee aanvangen.

Man of Steel vliegt vanaf 19 juni de zalen binnen.

Man-of-Steel-Zod

Man-of-Steel-Faora

Man-of-Steel-MaPaKent

Man-of-Steel-WhiteLane

Man-of-Steel-JorEl

Man-of-Steel-Fasterthanaspeedingbullet

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.