Random Article


Nieuwe Concept Art voor Marvel’s Captain America 2 en Guardians of the Galaxy

 


1
Posted 02/04/2013 by

Er lekte vandaag nieuwe concept art voor Marvel‘s Captain America: The Winter Soldier- en Guardians of the Galaxy-films, dewelke beide behoren tot Phase Two van het Marvel-filmuniversum en in 2014 zullen uitgebracht worden.

Voor de Captain America-sequel zien we Steve Rogers (Chris Evans) in conflict met zijn herrezen beste vriend Bucky Barnes (Sebastian Stan), als de door de Sovjets gehersenspoelde huurmoordenaar de Winter Soldier. De plot van de film wordt grotendeels gebaseerd op de nu al klassieke gelijknamige verhaallijn uit de comics.

cap-2-600x336

De concept art voor Guardians of the Galaxy, Marvel’s opkomende ruimte-epos, lijkt zoals verwacht al een flinke Star Warsvibe af te geven, waarin we o.a. Star-Lord, Rocket Raccoon, Drax the Destroyer en Groot in een bar ergens in een uithoek van het universum terugvinden.

guardians-3-600x336

guardians-1-600x336

gurdians-2-600x336

Captain America: The Winter Soldier wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo en zal op 4 april, 2014 in de zalen verschijnen. Guardians of the Galaxy, onder regisseur James Gunn, verschijnt op 1 augustus, 2014.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     

    Love the GotG art work :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.