Random Article


The Rock, D.J. Cotrona en Adrianne Palicki spreken over G.I. Joe: Retaliation Film en Toys

 


0
Posted 01/03/2013 by

gijoeretaliationVanaf 3 april loopt bij ons G.I. Joe: Retaliation in de zalen, de lang uitgestelde sequel tot The Rise of Cobra (2009) gebaseerd op de succesvolle speelgoedlijn van Hasbro. Op de recente Toy Fair in New York City vertelden nieuwe castleden Dwayne “The Rock” Johnson (Roadblock), D.J. Cotrona (Flint) en Adrianne Palicki (Lady Jaye) wat meer over hun personages, de samenwerking met regisseur Jon M. Chu en natuurlijk de nieuwe reeks actiefiguren die met de film gepaard gaat.

In G.I. Joe: Retaliation zal het eliteteam soldaten opnieuw te maken krijgen met terreurorganisatie Cobra, die één van hun leden – Zartan (Arnold Vosloo) – de plaats van de president van de Verenigde Staten hebben laten innemen en de rest van de wereld onder druk zetten door middel van geavanceerde massavernietigingswapens. Het team moet de hulp inroepen van de “originele Joe”, generaal Joseph Colton (Bruce Willis), om Cobra te stoppen. Terugkerende rollen zijn er o.a. voor Ray Park (Snake Eyes), Channing Tatum (Duke) en Lee Byung-hun (Storm Shadow).

G.I. Joe: Retaliation, vanaf 3 april in de bioscoop. Hou Brainfreeze zeker deze maand in de gaten want we laten nog een heuse G.I. Joe-special op jullie los om deze nieuwste telg uit de franchise te vieren.

Videomateriaal via Way To Blue.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.