Random Article


Iron Man 3 – Tony Stark bestuurt officieel een leger Iron Men

 


0
Posted 27/02/2013 by

Iron-Man-armors

Op 24 april komt Iron Man 3 – de derde solofilm rond de gouden Avenger en eerste prent in Phase Two van het Marvel-filmuniversum – bij ons in de zalen. In afwachting tot de release van de nieuwe trailer volgende week blijft het ondertussen maar filmposters regenen. Diegenen die Walt Disney Pictures en Marvel Studios al officieel uitbrachten hebben we hieronder voor jullie verzameld, maar ook een geheel nieuwe poster werd gespot die bevestigt wat velen al vermoedden: Tony Stark (Robert Downey Jr.) zal vanwege zijn Extremisupgrade een leger computergestuurde Iron Men kunnen aanvoeren, zoals ie al meermaals deed in de comics. Op de poster zijn, naast een gehavende Tony zelf, nog een zevental Iron Men te zien, en een eerder gerucht sprak van maar liefst 40 aparte pakken. Of Tony zijn controle over deze pakken kan behouden en niet zal moeten afstaan aan zijn vijanden – zoals eveneens al vaak gebeurde in het verleden – is natuurlijk een andere vraag. Het ziet er inderdaad eerder naar uit dat The Mandarin (Ben Kingsley) erin slaagt Tony’s controle hierover te ontnemen…

ironman3-poster-new

Iron Man staat ervoor gekend om een passend harnas voor zowat iedere situatie te creëren (en dichterbij de release van de film zullen we hier heel wat van op een rijtje zetten in een harnassenspecial). Ook de mogelijk gelekte, maar niet officieel bevestigde concept art voor de nieuwe film geeft dit weer. Zie hieronder de designs voor een Hulkbuster-harnas (om ieders favoriete groene gigant tegen te gaan), een ruimteharnas (om vermoedelijk de Guardians of the Galaxy te vervoegen) en een zwaarbewapend Heartbreaker-pak dat al dan niet in het laatste gevecht van de film gebruikt wordt. Eén ding is duidelijk, de speelgoedfabrikanten zijn hier enorm blij mee.

ironman3conceptart

Space & Hulkbuster

Iron-Man-3-Heartbreaker-

Heartbreaker

Hieronder kan je nog de officieel uitgebrachte karakterposters bekijken, alsook een nieuwe cover image uit Empire Magazine, van Robert Downey Jr. als Tony Stark/Iron Man, Gwyneth Paltrow als Pepper Potts, Don Cheadle als James Rhodes/War Machine/Iron Patriot, Ben Kingsley als The Mandarinen Guy Pearce als Dr. Aldrich Killian. Iron Man 3, onder regie van Shane Black, knalt repulsorgewijs op 24 april de bioscoopzalen binnen.

iron-man-3-pepperpottsiron-man-3-iron-patriot

ironman3postermandarin    iron-man-3-killian

ironman3empire

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.